Mattor till alla miljöer

För industri, kontor, gångstråk och livsmedel

Arbergo mattan mått- och formanpassas

Vår lyhörda produktutveckling och flexibla produktion ger stora möjligheter vad gäller kundanpassning till olika miljöer och branschkrav. Samtliga mattor levereras med  fem års fabriksgaranti. Här följer några av de vanligaste användningsområdena för Arbergo mattan. Kontakta oss med era önskemål

Industri

Detta sortiment är speciellt tålig vad gäller värme, svetsloppor, oljor och lösningsmedel. Vi hjälper er gärna att hitta rätt bland våra produkter. Om industrimiljön inte kräver tålighet mot ovanstående kan även mattor från vårt kontorssortiment användas.

 

Industri 

Mattor med ytskikt av SBR-gummi ger en yta med hög friktion och extra hög slitstyrka. SBR tål även svetsloppor och relativt hög värme. Den grå SBR mattan är även el-isolerande.

 

Industri med större inslag av oljor/skärvätskor

Mattor av Nitril- och super nitril-gummi tål oljor och skärvätskor som är aggressiva mot konventionella gummikvaliteter. Kontakta oss om ni har frågor om vilken matta som passar i just er miljö och situation.

Kontor / Lätt industri

Vi har tre olika typer av ergonomiska mattor för kontorsmiljöer. Mattorna uppfyller alla ergonomiska aspekter och avlastar kroppen vid stående såväl som statiskt arbete. Mattorna är dessutom lättstädade och slitstarka.

Kontorsanpassade

Vår matta Kontor Standard kan användas inom många olika områden, men är särskilt väl anpassad till kontorsmiljö med högt slitage. Vill ni stå ergonomiskt rätt och avlasta kroppen är detta det självklara förstahandsvalet för ert driftskontor.

Kontor textil

Ergonomisk matta med ytskikt av textil. Lämpar sig väl i miljöer där man vill uppnå en ljuddämpande effekt med mattan och gärna står i strumplästen då man jobbar.

 

Kontor gummi/tål även förekomst av olja

I de fall som en mindre mängd olja eller kemikalie kan finnas på golvet, exempelvis bakom disken på en bensin-och servicestation, passar denna matta utmärkt.

Arbergo