Om Arbergo

Ergonomiska mattor för kontor och industri

Vi producerar ergonomiska platsanpassade mattor för offentlig-, industri- och kontorsmiljöer. Tillverkning, utveckling och kundanpassning sker i vår anläggning som ligger i Hökmark, Skellefteå. 

Arbergo ingår tillsammans med Profarma och Ecoelast i Ecorub AB varumärken. Ecorub  utvecklar skräddarsydda lösningar i TPRR® för en rad olika industrier och användningsområden. Sedan juni 2010 är Ecorub noterat på den svenska aktiemarknaden och har sina B-aktier noterade på Aktietorget med kortnamnet ECO B.

Vi har ett mycket brett sortiment av mattor anpassade för stående arbete. Vår tillverkning är ett hantverk vilket ger mattorna mycket lång livslängd.  Varje matta anpassas till arbetsplatsens specifika behov. Vi har utvecklat våra mattor i samarbete med ergonomer under mer än 20 år  och har över 5 000 nöjda kunder enbart i Sverige,

Vissa av våra mattor tillverkas av återvunnet material, TPRR®. Ett material som med patenterad teknik kombinerar önskvärda egenskaper hos både gummi och plast. Råmaterialet består av återvunna bildäck och hushållsplaster och mattan återvinns i slutet av sin livscykel. Detta ger en miljömässigt hållbar lösning.

Läs mer på Ecorub.se

Arbergo