Arbergo har tre olika typer av ergonomiska arbetsplatsmattor som i stor utsträckning används i kontormiljö. De är anpassade till de krav som kan ställas i en inomhusmiljö med en yta som är lättstädad och så vidare.

En ergonomisk arbetsplatsmatta är i princip ett krav vid stående arbete och avlastar kroppen på ett sätt som gör att du orkar bättre och inte får en felaktig belastning.

Våra mattor är ftalatfria vilket innebär att de inte ger ifrån sig ämnen som kan vara skadliga för oss.

Intresserad? Kontakta oss

Våra produkter inom

Arbergo Kontor / lätt industri

Kontor Standard

Kontor Standard

Vår matta Kontor Standard är en matta som kan användas inom många olika områden, men är särskilt väl anpassad till kontorsmiljö med högt slitage under lång tid. Vill du stå mjukt och avlasta kroppen så är det här ditt självklara förstahandsval i normal inomhusmiljö.

Kontor Textil

Kontor Textil

Vi har även en ergonomisk arbetsplatsmatta som har en överdel i textil. Den lämpar sig väl i miljöer där man vill ha en ljuddämpande matta och som harmonierar med miljön i övrigt.

Kontor Tuff

Kontor Tuff

Ibland har vi inomhusmiljöer där det ändå kommer oljor eller kemikalier av olika slag på golvet. Det kan vara på en bensinmack, bakom en disk i en butik eller något liknande. Där har vi en matta som passar alldeles utmärkt. Du kan få den i vilken färg som helst bara det är svart.